Vreau să cânt: Lista celor 12 semifinaliști


Aflată deja la cea de-a 4-a ediţie, campania muzicală „Vreau să cânt” a reunit şi în acest an un număr impresionant de voci deosebite, de tineri talentaţi, pentru care muzica înseamnă mai mult decât un hobby, o pasiune! Pasiunea pentru muzică și încrederea în talentul și dorința de afirmare a acestora, este ceea ce a pus bazele acestui proiect prin intermediul căruia, Bigtime Production le-a oferit oportunitatea de a-şi face vocea auzită, pe cele mai frumoase acorduri muzicale.

Cei care au spus DA! provocării, au trecut deja de înscrieri şi înregistrarea din studio şi au reuşit să îşi convingă prietenii să îi susţină prin vot timp de 10 zile şi să îi ajute să ajungă în semifinala campaniei.

Alexandru Baican, Andrada Laszlo, Andreea Balan, Denisa Lote, Evelin Budai, Patricia Fage, Roxana Mancas, Stefan Alexandru Nicuta, Vasia Kontou, Roxana Raita, Dan Ciprian Curtusan şi Andrada Bolboaca, sunt cele 12 voci care merg în SEMIFINALĂ.

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă  într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el și pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production. 

Atmosfera de spectacol a semifinalei va fi completată şi de un mini-recital susţinut de The Glass Fish, o trupă clujeană cu un stil inedit ce îmbină un nu-jazz reinterpretat cu influențe funk și alternative .

FINALA campaniei se desfășoară în 20 decembrie, la Club SIN, iar spectacolul muzical se va încheia cu un concert susţinut de trupa VERDE.

Un produs Blogger.