3 Sud Est revine direct pe locul 1



Dupa ce single-ul "Emotii" a fost declarat hitul verii in Romania, Media Forest, singurul sistem de monitorizare a difuzarilor pieselor romanesti la posturile radio si tv, a anuntat top 100 al celor mai difuzate piese ale anului 2014 in Romania. Trupa 3 Sud Est ocupa prima pozitie cu "Emotii", piesa cu cele mai multe difuzari din Romania.

Hitul "Emotii", cu care baietii de la 3 Sud Est continua povestea de succes din muzica romaneasca, a fost lansat la sfarsitul lunii februarie a anului 2014 si, in foarte scurt timp, a intrat in topul celor mai difuzate piese romanesti. Tot in 2014, in luna mai, trupa 3 Sud Est a sustinut un mega concert la Sala Palatului, in fata a peste 4000 de spectatori, cu o energie debordanta, amintiri si cu multe "Emoții".

In luna octombrie a aceluiasi an, trupa 3 Sud Est a lansat single-ul "Liberi", cu un videoclip regizat de catre Dan Petcan si filmat la Vulcanii Noroiosi. Si daca anul trecut ai retrait la intensitate maxima emotii, idolii unei generatii revin pe scena Salii Palatului, pe 5 martie 2015, cu un concert live "pentru ea", pentru tine, pentru voi, un eveniment in care dansul iubirii se impleteste cu muzica 3 Sud Est.

Un produs Blogger.