A confirmat! Meghan & Harry, piesă romantică


Meghan Trainor a confirmat visele multor directioneri prin dezvaluirea ca, DA, a scris o melodie impreuna cu Harry Styles.

Interpreta hitului "All About That Base" a anuntat in aceasta dimineata pe postul Radio One ca piesa se numeste "Someday Maybe".
"Am scris un cantec cu Harry. A fost de necrezut. E un compozitor foarte, foarte talentat, am fost foarte impresionata ", a declarat ea, adaugand ca nu stie cand ar fi ajuns la urechile fanilor.
"La inceput ma gandeam ca trebuie sa lucrez cu un pusti de 20 de ani asa ca am luat-o mai moale. Pe parcurs a inceput sa compuna versuri mature, romantice, iar prima mea reactie a fost: "Harry, tu chiar stii ce e iubirea!" ", a spus aceasta in incheiere. 
Harry Styles isi pune la lucru competentele sale de compozitor in ultima vreme, lucrand cu Kodaline pentru al patrulea album si cu rockerii americani Good Charlotte. 

Trainor este nominalizata pentru "Inregistrarea anului" la premiile Grammy de luna viitoare, o realizare pe care ea o defineste in 3 cuvine: "vis devenit realitate"

UPDATE: Piesa va fi lansata in acest an. 

Un produs Blogger.