Elena Gheorghe lansează proiectul “Love Moments”


Proiectul "Love Moments" va fi realizat pe perioada intregului an, iar Elena va lansa in fiecare luna variante live ale celor mai cunoscute piese ale sale si cateva cover-uri ale unor hituri din topurile romanesti si internationale. 

"Am debutat intr-un live session si de 11 ani e cea mai puternica si mai adevarata maniera artistica prin care ma exprim: live, cu trupa mea de instrumentisti extraordinari. Si nu cred ca exista vreun proiect, pe care il poate crea un artist de voce, mai sincer, mai plin de emotii, decat live sessions-urile. Este extraordinara energia si atmosfera pe care le creeaza o interpretare live, cu band-ul in spate, cu vibratiile pe viu ale fiecarui instrument; in live sessions este povestea, esenta, bucuria unui artist. Nu e nostalgie, dar trebuie ca fiecare dintre noi sa ne intoarcem din cand in cand la clasic, la maniera primara de a face muzica pentru ca, de cele mai multe ori, in cele mai simple lucruri sta frumusetea adevarata, nu?", spune artista.
"Love moments- live sessions by Elena" debuteaza astazi cu varianta  interpretata live, in maniera artistei, a piesei compuse de Grigore Vieru si interpretate de catre Doina si Ion Aldea-Teodorovici, "Eminescu". 
"De 15 ianuarie, ziua in care toti il celebram pe Eminescu, daruiesc tuturor celor care si-au pastrat candoarea, care cred in continuare in emotia gingasa a poeziei, in forta ei de care avem atata nevoie, una dintre piesele pe care le ador, pe care le interpretez cu bucurie de cand sunt mica si la care, stiu, rezonam cu totii de fiecare data cand o ascultam", adauga Elena.

Un produs Blogger.