Florin Chilian primeşte Discul de Aur şi Discul de Platină


Autistul - Nu-l mai goniti pe Brancusi, cel mai recent album lansat de Florin Chilian urmeaza a fi premiat cu Discul de Aur si Discul de Platina pentru vanzari

Aceasta reusita este o reala performanta in conditiile in care piata romaneasca de muzica este practic la pamant, unul dintre motive, pe langa criza financiara ce a lovit toate domeniile, fiind si acela ca se promoveaza in exces muzica mult prea comerciala. Asa numita muzica de larg consum cu o viata de maxim doua luni.
Multumesc inca odata pentru bucuria aceasta, insa acum mi-ati creeat o problema locativa… de spatiu in casa. Acum am nevoie de pereti mai mari pentru toate aceste distinctii ce ma onoreaza si va trebui sa ma mut foarte curand intr-o casa mai mare :)) Multumesc Roton si domnului Catalin Muraru pentru ca sunt alaturi de mine de zece ani, dar mai ales publicului meu care chiar si asa in conditiile crizei au cumparat CD-ul meu. Dansii sunt cei care merita cu adevarat aceste onorante distinctii. Multumesc. Promit sa va surprind cu noi materiale discografice in spiritul celor cu care v-am obisnuit, a declarat Florin Chilian.
Florin Chilian ne promite doua noi proiecte muzicale intre care unul absolut surprinzator, o tratare in registru muzicii preclasice alaturi de un quartet de corzi a binecunoscutelor lui hituri, dar si un proiect menit sa   ne   redea zambetul in   aceste   vremuri dificile.  Noul   extras de single   al artistului se numeste "Nevasta mea..."   si   promite sa ne faca sa radem in hohote.

Ca o picanterie va reamintim ca Florin Chilian este singurul folkist roman care a avut un loc I in toate topurile romanesti de muzica indiferent de genul acestora dar si singurul folkist ce a fost invitat sa cante in cluburi unde istoric vorbind nu te astepti sa asculti de o astfel de muzica: Bamboo, Fratelli, Princess Club, Club Boa si altele.

Un produs Blogger.