Eliza si Dorian Popa lanseaza single-ul "Trofeu"


Eliza si Dorian Popa lanseaza o noua piesa, “Trofeu”! Cea mai noua productie muzicala KAZIBO reprezinta si single-ul de debut al celei mai fresh aparitii feminine din industria muzicala romaneasca.
Muzica pe care o canti trebuie sa te reprezinte, sa fie o prelungire a personalitatii tale si un mijloc de a impartasi cu cei din jur emotia interioara si trairile personale. Nu poti ajunge in inima ascultatorului decat daca esti tu, iar acesta este unul din motivele pentru care “Trofeu” mi-a placut de la prima auditie. De asemnea, colaborarea cu Dorian Popa m-a bucurat foarte mult, iar replica lui muzicala pe piesa completeaza perfect povestea trofeului”, a spus Eliza.
Imi place foarte mult piesa, are un mesaj puternic si sper sa ajunga rapid in topuri! Am lucrat excelent cu Eliza, ne-am distrat foarte bine la filmarile videoclipului”, a mai adaugat Dorian Popa.
Piesa “Trofeu” este produsa de KAZIBO Music, compusa de Alex Pelin, Daniel Costache, Deaconu Dan Andrei si Ovidiu Baciu iar videoclipul este regizat de Deaconu Dan Andrei si Daniel Costache.

Un produs Blogger.