Geo Da Silva cucerește Peninsula Iberică

Românul Geo Da Silva face furori în Spania - un nou hit și 4 piese în cel mai puternic top radio din Peninsula Iberică!

Creația artistică vine din inspirație, din mediul înconjurător, dar şi de la oamenii din jur, iar atunci când ai pe lângă tine oameni minunați, rezultatele nu întârzie să apără. Acesta este secretul timișoreanului Geo Da Silva care săptămâna aceasta a lansat un nou videoclip incendiar pe piața spaniolă, “Na Ru Ney”.

Piesa a fost lansată sub egida Blanco y Negro, cea mai celebră casă de discuri din Spania și în Top 3 în Europa, fiind semnată de duo-ul Geo Da Silva & Jack Mazzoni, noul single intrând în prima săptămână de la prima audiție în topul Maxima FM, ocupând locul 41 și Flaix FM, locul 39.

“Na Ru Ney” a fost compusă pe drumurile românești între concertele susţinute de către Geo Da Silva în luna noiembrie 2014, iar videoclipul a fost filmat numai în Spania, în decursul lunii decembrie. În materialul video îşi fac apariţia, așa cum deja ne-am obișnuit, fotomodelele unor celebre case de modă din Barcelona, pregătindu-se de petrecerea de sâmbătă seara, fiindcă despre asta este și vorba în melodie, despre chemarea la petrecere!

Piesa a făcut peste 100.000 de vizualizări pe YouTube în primele 2 zile de la lansare, intrând în Top 40 al celui mai celebru post de radio spaniol. Un top unde românul nostru are în prezent 4 piese în primele 40, două piese proprii, “Na Ru Ney” și “Awela Hey”, și două remixuri.

Remixul piesei “Dance” al Alexandrei Stan realizat de Geo Da Silva și Jack Mazzoni a stat în topul celui mai mare radio spaniol timp de 15 săptămâni consecutive, în prezent românul putând fi considerat unul din cei mai activi DJ din Europa, lansând un remix la fiecare săptămână și având semnate pentru 2015 și 2016 încă 12 piese sub sigla Blanco y Negro.

La doar 5 zile de la lansarea clipului, piesa “Na Ru Ney”, un featuring cu Jack Mazzoni, a semnat în 7 țări: Spania, Italia, Polonia, China, Japonia, Israel, iar în România a intrat în portofoliul Roton Music.

Vă invităm să urmăriți un videoclip plin de energie, fete frumoase, dar și distracție, așa cum ne-au obisnuit cei doi vinovati de hituri, Geo Da Silva și Jack Mazzoni.

Un produs Blogger.