Jon Brian si Tinna lanseaza piesa "Daca dragoste nu e..."


Toate intrebarile au un raspuns si toate povestile de dragoste pot avea continuitate atat timp cat flacara iubirii este aprinsa. Jon Brian colaboreaza cu Tinna pentru single-ul "Daca dragoste nu e...", o piesa cu un mesaj motivational despre doua suflete pereche care s-au regasit.

In completarea zicalei "Daca dragoste nu e, nimic nu e", piesa lansata de catre Jon Brian (fiul cunoscutului interpret de muzica populara Nelu Balasoiu) si concurenta "X Factor", Tinna, este compusa de catre Florin Popa, Andreea Avarvari, Roxana Spoiala, Cristina Dobrescu si este produsa de catre Jay Murano si Vlad Duta.
"Ne-am dorit o piesa cu un mesaj simplu si am plecat de la cunoscuta sintagma 'Daca dragoste nu e... facem', in jurul careia am creat o poveste in care, cu siguranta, se vor regasi toti cei care o vor asculta", declara Jon Brian
Jon Brian a lansat pana acum single-uri ca "I live in California", in colaborare cu Doddy sau "O strada din Paris" si nu este la prima colaborare cu producatorii piesei "Daca dragoste nu e...", alaturi de care a compus piese atat in limba romana, cat si in limba engleza. 

Un produs Blogger.