Madonna, incidente la prestația Brit Awards 2015


Unul dintre momentele incendiare ale seri l-a avut erou pe rapperul american Kanye West. Acesta a invadat scena cu o suta de dansatori si un lansator de flacari, intr-o atmosfera de gherilla urbana si muzicala.

Insa, daca palmaresul si momentele muzicale vor fi inevitabil uitate, show--ul de miercuri seara va ramane cu siguranta in istorie din cauza cazaturii spectaculoase a Madonnei.
Invitata sa incheie seara, regina muzicii pop, care nu mai cantase la Brit Awards de 20 de ani, s-a impiedicat in capa lunga si ampla, chiar in primele secunde ale cantecului. Aflata pe niste scari, Madonna a cazut pe spate. A incasat din plin socul contactului cu treptele si a cazut peste dansatorii din trupa ei.

Insa asta n-a oprit-o sa se ridice si sa reia coregrafia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. "Madonna ne-a aratat ce inseamna ca spectacolul trebuie sa continue. Respect!", au admirat-o intr-un glas internautii britanici. 

In timp ce momentul cazaturii devenea viral pe retelele de socializare, Madonna insasi a postat multumiri pentru grija purtata de admiratori si a dat asigurari ca n-a patit nimic grav.

Madonna va lansa pe 10 martie noul album, care se numeste "Rebel Heart". Desi nelansat, albumul are deja doua piese in topurile muzicale britanice, ocupand locul 2 cu piesele "Ghosttown" si "Living for Love"".

Un produs Blogger.