Culisele retragerii din trupă. Efecte si posibile scenarii


Zayn spune stop proiectului "One Direction", dupa mai bine de 5 ani. Initial, acesta a optat pentru retragerea din turneul actual, insa managerii si casa de discuri au decis cosmarul directionerilor: "RENUNTI LA TRUPA!"

Retragerea definitiva a lui Zayn din trupa a fost decisa pe  16 martie, insa managerii trupei One Direction au sperat pana in ultimul moment ca artistul va renunta la ideea de a nu mai face parte proiectului in plin turneu.

PAGUBE DE 6 MILIOANE DE EURO!

Sony Music nu recunoaste public, dar o sursa din cadrul companiei a dezvluit pentru BBC ca "pauza" apoi "concedierea" lui Zayn din trupa One Direction au adus pagube financiare de 6 milioane de euro, contracte de publicitate/concerte pentru 2015-2016 care au fost reziliate ori schimbate. 

Zayn era in calcul pentru turneul din 2016, mai mult, exista un contract de productie privind un serial TV cu toti cei 5 si postul de televiziune iTV. Acest contract a fost reziliat. 

"Zayn a primit presiuni din partea managerilor, dar si din partea lui Perrie, acest fiind pus sa decida ce vrea pe viitor" spune un prieten apropiat al lui Zayn, conform unui ziar din Londra.

DOUĂ SCENARII ȘOCANTE

Doua scenarii sunt posibile in urma plecarii din trupa a lui Zayn. Trupa 1D continua anul acesta turneul si scoate albumul, fiind intelegere de contract, apoi se destrama. Celalalt scenariu, trupa va continua si in 2016 (anul in care expira contractul cu Modest si Sony Music), apoi vom fi martori la o noua plecare. 

Reprezentantii fan-clubului 1D din Romania au facut deja o petitie si spera sa stranga suficiente semnaturi pentru a-l convinge pe artist sa revina asupra deciziei, dar si pe managerii trupei One Direction. VEZI PETITIA AICI!

Un produs Blogger.