Alyxx Dione dă lovitura alături de Jason Derulo


Pregateste-te sa canti! Pregateste-te sa dansezi! Pregateste-te pentru noua senzatie a muzicii pop - Alyxx Dione! 

Piesa "Chingalinga" este compusa de catre Jason Derulo, alaturi de Sean Douglas, Jason Evigan, Jonas Jeberg si produsa de catre Jonas Jeberg si Jason Evigan. Videoclipul oficial al piesei va fi lansat luna aceasta, iar primul album al artistei la sfarsitul anului 2015.

Artista, in varsta de 22 ani, a inceput sa cante si sa inregistreze piese inca de la varsta de 11 ani. ALYXX este primul artist semnat la casa de discuri 'Future History', label creat de catre Jason Derulo si managerul sau Frank Harris.
"Sunt extrem de mandru si emotionat sa prezint tuturor propriul meu label, dar si pe Alyxx Dione. Colaborarea mea cu Frank a inceput in urma cu multi ani, insa abia acum am decis sa lansam un record label si sunt incantat ca Alyxx Dione este primul nostru artist. Suntem entuziasmati de colaborarea cu RCA Records si ne dorim sa lucram impreuna la numeroase proiecte de succes.", spune starul Jason Derulo.
Single-ul "Chingalinga" este deja in magazinele digitale si este in continua urcare in topul celor mai viralizate piese de pe Spotify din Franta, Finlanda, Italia, Belgia, Olanda, Suedia, SUA, Norvegia.

Un produs Blogger.