Bloc cu Doddy și Ela Rose, "Dacă tu ai pleca"


MusicExpertCompany vine cu o productie noua, o colaborare marca BLOC. Dody si Ela Rose. Single-ul "Daca tu ai pleca" este compus de Sorin Seniuc (trupa Crush) impreuna cu Vanotek. 
“Sunt un mare fan dubstep si influentele acestei piese m-au atras instantaneu. Versurile au iesit foarte repede si au curs de la sine, iar sensibillitatea interpretarii Elei au completat perfect acest puzzle muzical, de care sunt mandru. E o reala placere sa lucrezi cu soliste si producatori atat de talentati, asa cum nu sunt multi in Romania!” a declarat Doddy. 
“Am simtit nevoia sa facem ceva deosebit pentru piata muzicala din Romania. Avem si artisti care sunt deschisi si vor sa iasa din tipare, asa ca ne-am unit fortele si am creat impreuna aceasta piesa, pe care speram ca publicul sa o includa in playlist sau sa o asculte pe repeat.” a adaugat Sorin Seniuc.
 “Am ascultat pentru prima data piesa in masina la drum lung. S-a potrivit perfect cu dorul meu de vara si de mare! Am indragit felul in care suna de la primele armonii, iar cand am auzit intensitatea si incarcatura, atat in versuri, cat si in linie…oarecum opuse ca si stare, dar care mergeau perfect impreuna, m-am indragostit cu totul. Versurile lui Doddy, de pe partea de rap sunt geniale :). Mi-am dat seama repede ca o sa iasa ceva misto si ca pot sa intru in ideea proiectului. Intreaga colaborare, sesiunile de inregistrari si timpul petrecut cu baietii in studio mi-au facut primavara mai frumoasa. Sper sa fie la fel si pentru cei ce vor asculta piesa!” a spus Ela Rose.
Un produs Blogger.