Exclusiv: Au semnat doar pentru un an!


Ultimul album, ultimul videoclip? Cam asta este sfarsitul unui proiect de mare succes, priza la public, mai ales in randul adolescentelor. 

Anul 2015 este si anul directionerilor, in acest an implinindu-se exact 5 ani de cand trupa britanica a urcat pentru prima oara pe scena in calitate de 1D. 

Zayn Malik a spart gheata in contextul plecarii sale din trupa. Totul a fost gandit de mai bine de 1 an, cand Zayn a discutat la o petrecere privata cu Oritse Williams, spunadu-i acestuia ca are de gand sa inceapa o cariera solo.

Acum, presa din intreaga lume il vede pe Harry Styles urmatorul care va parasi trupa 1D. Sony Music, principalul contractor One Direction, nu infirma, dar nici nu confirma aceste zvonuri, spunand ca nu pot oferi momentan un raspuns clar.

Louis Tomlinson si-a deschis propria casa de discuri, deja avand cateva contracte!

One Direction, in noua formula, a semnat un contract valabil doar un an (2016), document ce prevede un turneu, doua videoclipuri (1 clip pentru 2015, un clip pentru 2016) si...un album. Tot acest contract prevede si drepturi de imagine, aparitia in cateva spoturi publicitare. 

O alta noutate este si valoarea contractului, aceasta fiind de doua ori mai mica, in contextul plecarii lui Zayn din trupa. Mai multi sponsori s-au retras. 

Proiectul ONE DIRECTION este aproape de final. Zayn Malik a adus practic ruptura prin plecarea sa, de altfel inevitabila. 

Un produs Blogger.