FRESH: Nick Kamarera - Outta my life


Celebrul DJ, producator si remixer, Nick Kamarera, nu se dezice de piesele dance-clubbing, iar single-ul "Outta my life" continua seria pieselor de vara, in care distractia este pe primul loc.

Single-ul este un produs NK Studio, iar vocea de pe piesa este a lui Phelipe. Imaginile din lyric-video sunt din arhiva personala a lui Nick si puncteaza elementele unei veri perfecte: mare, soare si foarte multa veselie.
“Ne pregatim de vara, iubire si mult soare, nu? Asa ca m-am gandit sa lansez o piesa al carei mesaj este foarte bine definit: vara asta trebuie sa ne bucuram de mare, de soare si, mai ales, de persoana iubita, sa traim fiecare clipa la maximum. Piesa a fost scrisa de mine, impreuna cu Phelipe si Veo, iar dupa ce am inregistrat ghidul piesei cu text, mi-a placut foarte mult varianta cu vocea lui Phelipe, asa ca am decis ca vocea lui sa ramana pe piesa. Speram cat de curand ca 'Outta my life' sa beneficieze si de un videoclip oficial”, spune Nick Kamarera.
Pe langa premiile care i-au fost decernate pana acum, Nick Kamarera a mixat de-a lungul timpului cu numerosi DJ internationali, fie warm-ups, fie back to back. Printre acestia se numara Tiesto, Voodoo, Tommy Serano, Azzido da Bass, Dj Jurgen, James Zabiela sau Plastik Funk. Nick Kamarera a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului si compune piese pentru multi artisti romani.
 
Un produs Blogger.