Sonny Flame - All we had is gone - Andre Rizo Remix


Vara asta incepe cu cel mai fresh remix al lui Andre Rizo pentru noul single Sonny Flame -  All we had is gone , acum disponibil la Metropolitan Records 

Piesa originala este produsa in studiourile Metropolitan Records de catre  Deepside Deejays, versuri Sonny Flame iar remixul oficial este semnat de catre Andre Rizo. 

Andre Rizo - Dj/Producator - radio show saptamanal la unul din cele mai populare radiouri romanesti dar si cu set special pentru Ibiza Global Radio.
"All we had is gone este piesa in care vorbesc despre o parte mai putin fericita a trecutului meu. Am incercat sa exprim prin versuri toate trairile mele din acele momente in care am crezut ca totul s-a terminat. Razvan si Silviu (Deepside Deejays), mi-au pus la dispozitie o productie si o compozitie cum nu am mai avut pana acum, lucru care m-a ajutat sa scriu versurile. Singura diferenta dintre povestea videoclipului si viata mea, e finalul, la mine e happy end :). Intreaga echipa este foarte incantata de ceea ce a iesit la final, s-a lucrat extrem de repede si de profi, practic, intr-o luna de zile, luand-o de la zero, am avut gata piesa finala cu tot cu videoclip." - a declarat Sonny.
Un produs Blogger.