UNTOLD: Iată ce surprize te așteaptă în vara aceasta


Cu siguranta ti-ai dat seama ca vara aceasta va spune o poveste pe care nu poti sa o ratezi, asa ca hai sa-ti mai dam motive de bucurie.

Singurul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ-ul nr.1 în lume, Armin van Buuren va face un show de exceptie pe scena UNTOLD. 

Pe aceeasi scena va urca si Dimitri Vegas, alaturi de Like Mike, legendele care au cucerit intreg mapamondul din 2007 pana in prezent, supranumiti "THE KINGS OF TOMORROWLAND".

Ati crezut ca asta e tot? Nici pe departe! Tom Odell, Gentleman, Gramatik, Duke Dumont, John, Digweed, Nic Fanciulli, Michael Calfan, Sharam, Satoshi Tomiie si Lost Frequencies.

Untold va gazdui si cel mai tare RETRO PARTY din Romania. Boney M, Mr. President si Culture Beat vor scrie istorie impreuna cu cei prezenti. 

Surprizele nu se opresc aici. Oferta speciala pentru abonamentul Pre-Sale de 259 lei + taxe ramane in picioare pana dupa Sarbatorile Pascale, limita fiind de 5.000 de abonamente. 

O zona de camping va fi pusa la dispozitia participantilor care va fi ingradita si pazita permanent. Zona de camping va beneficia de dusuri cu apa curenta, toalete ecologice si zone de reciclare. Magazinele din zona aceasta vor fi deschise non-stop, asemenea teraselor si zonelor de foodcourt. Costurile pentru acces si rulota vor fi de 49 lei/persoana, iar costul pentru parcare va fi in valoare de 39 lei/masina pe toata durata festivalului.

Un produs Blogger.