Voltaj lansează piesa-manifest “De la capăt” în 12 limbi


Trupa Voltaj isi doreste ca mesajul campaniei "De la capat" sa fie inteles de cat mai multi oameni, din toate colturile lumii. Acesta este motivul pentru care baietii au tradus, cu ajutorul fanilor, versurile piesei "De la capat" in 12 limbi: franceza, rusa, spaniola, greaca, germana, irlandeza, suedeza, italiana, finlandeza, ceha si maghiara.
"A venit momentul sa va dezvaluim surpriza despre care va vorbeam zilele trecute! Incepand din 23.04, timp de 12 zile la ora 23:05, vom posta versiunea piesei 'De la capat', intr-o alta limba. De la capat este mai mult decat o simpla melodie, este un manifest. Acest concurs constituie un bun prilej de a face cunoscuta international cauza copiilor ramasi singuri acasa, in timp ce parintii lor sunt plecati la munca in strainatate pentru a le asigura un trai decent. Cu cat campania este mai vizibila cu atat suntem convinsi ca se vor gasi solutii si oameni care sa-i sprijine pe acesti copii aflati in suferinta. Credem ca este o sensibilizare a celor deja plecati sa incerce sa gaseasca solutii de reintregire a familiei, chiar daca aceste solutii se gasesc foarte greu", a declarat Calin Goia, solistul trupei.
Voltaj reprezinta Romania la concursul international Eurovision, de anul acesta, de la Viena. Trupa va intra in concurs pe pozitia a 15-a in prima Semifinala, din data de 19 mai, alaturi de tari precum Grecia, Rusia, Finlanda, Ungaria, Republica Moldova.

Un produs Blogger.