Andreias lansează single-ul "Bailalo"


Soare, plaja, dans; vara asta, ia cu tine in bagaj noul single lansat de catre Andreias. Artistul te invita sa dansezi pe ritmurile "caliente" ale piesei "Bailalo".

Single-ul "Bailalo", cu versuri in limba spaniola, este compus chiar de catre Andreias, in propriul studio, unde produce piese atat pentru el, cat si pentru alti artisti. 
"Imi doresc ca piesa sa fie prezenta in playlist-urile DJ-ilor si sa devina o referinta la toate petrecerile, iar oamenii sa danseze pe ritmurile compuse de catre mine special pentru ei. Multumesc casei de discuri Cat Music si Voices Media pentru increderea in talentul meu si promit sa nu dezamagesc pe nimeni. Nu uitati, dragii mei, povestea merge mai departe! Piesa este produsa in studiourile Andreias Music si Voices Media, iar de postproductie s-au ocupat Bunicu' Magic si Moshe Perez (The Perez Brothers)", declara Andreias.
Piesele lansate de catre Andreias pana acum au atat versuri in limba spaniola, cat si in limba franceza, cum este cazul "Mademoiselle" si "Ma Chérie". Artistul a inceput sa cante de la varsta de 7 ani, iar in 1996 participa in cadrul emisiunii "Scoala vedetelor". Din activitatea lui muzicala mai fac parte trupele X-Trance si Millenium, la cea din urma a pus bazele impreuna cu Laurentiu Duta si Costi Ionita.

Un produs Blogger.