Boier Bibescu si Alex Velea lanseaza “Imi e dor”


Dupa ce ne-a declarat in urma cu o luna ca este "OK", Boier Bibescu lanseaza un nou single, "Imi e dor", de aceasta data in colaborare cu Alex Velea.

"Inca o data mi-am pus trairile in versuri, la fel ca in "OK". De mult timp, eu si Alex ne doream foarte mult sa facem o piesa impreuna. Cand am compus single-ul, ne-am gandit la vremurile de demult, cand ne bucuram de lucrurile simple precum relaxarea in jurul unui foc de tabara, distractia la concerte in aer liber, de momentele cand noi mergeam cu prietenele in parc si nu in locuri pretentioase", spune Boier Bibescu despre noul lui single "Imi e dor".

De cealalta parte, Alex adauga: "Sunt bucuros ca in sfarsit lansam o piesa impreuna. Planuiam asta de cand eram tineri. :) Pentru mine, "Imi e dor" este o continuare a colaborarii fructuoase pe care am avut-o de-a lungul anilor cu bunul meu prieten si fin, Boier. Doar ca de data asta, gasindu-l in calitate de solist, dansator si magician".

Boier Bibescu si Alex Velea nu sunt la prima colaborare, mai ales ca cei doi artisti sunt prieteni de aproape zece ani. Prima colaborare dintre fin si nas a fost la remixul piesei "Sus pe bar", iar mai apoi artistii au lucrat la hituri ca "A ta" - Corina, "Stinge lumina" – Ruby, "E marfa tare" – Alex Velea etc. Boier Bibescu s-a lansat acum cativa ani sub aripa lui Smiley si Don Baxter, care sunt si "nasii" onorifici ai numelui lui de scena. Artistul a stat in spatele multor productii de succes din muzica romanesca precum "I want cha" (Xonia & J. Balvin), "Arata-le la toti" (Cabron), "Stinge lumina" (Ruby), "La munca e nasol" (Puya) etc.

Un produs Blogger.