Kalif și Roxanna prezintă single-ul "Apel în așteptare" - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Kalif și Roxanna prezintă single-ul "Apel în așteptare"

Share This

Sute de minute vorbite la telefon cu persoana iubita. Zeci de apeluri pierdute. "Zilele, noptile, clipele toate / Soaptele, faptele, visele, poate." 

Important este sa nu uitam de propria fericire, chiar daca uneori ne preocupam de probleme, griji si nevoi. Fericirea noastra nu trebuie sa fie un apel in asteptare. Insa, daca ar fi atat de simplu, am rezolva totul cu o setare.
"Am inceput sa scriu versuri la varsta de 15 ani, si ceea ce mi-am dorit cel mai mult a fost ca ele sa fie ascultate si intelese de cat mai multa lume. Majoritatea pieselor pe care le scriu sunt inspirate din realitatea mea si a oamenilor din jurul meu. 'Apel în așteptare' este o piesa scrisa din suflet pentru suflete", declara Kalif.
Single-ul "Apel in asteptare" este compus de catre Kalif, alaturi de Claudiu Ungureanu (RaizBeatz) si Robert Chariton (Jayoh). "Apel in asteptare" nu este prima piesa compusa de catre Kalif, care marturiseste ca s-a indragostit de muzica la varsta de 6 ani, cand a auzit prima piesa rap. Inca de atunci a promis ca, intr-o buna zi, viata si muzica lui vor deveni un intreg. 
"Pe Roxanna am cunoscut-o cu ceva timp in urma si din prima clipa am vazut in ea un camarad perfect in drumul meu muzical. Are o voce superba si atitudinea perfecta. Nu este primul proiect la care lucram impreuna si, cu siguranta, nici ultimul", adauga artistul. 
Roxanna este o adolescenta de 17 ani, care s-a remarcat prin numeroasele coveruri postate pe pagina sa de Facebook. 
"Cant de la varsta de 5 ani, postez destul de des coveruri dupa piesele cunoscute atat de la noi, dar si de afara. Dupa ce am postat coverul piesei "Tu", a Oanei Radu, am fost contactata de baieti si asa am inceput sa colaboram si nu ne vom opri aici", declara Roxanna.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here