Mary Lee lansează piesa "Riky Riky" - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Mary Lee lansează piesa "Riky Riky"

Share This

"Clar si limpede de la inceput!" Mary Lee, cel mai nou artist din portofoliul Cat Music, lanseaza single-ul si videoclipul "Riky Riky".

Pasiune, farmec personal si flirt; vara asta facem toate nebuniile ce ne trec prin minte, iar ritmurile reggae-dance ale piesei "Riky Riky" ne vor insoti pretutindeni. 
"Piesa Riky Riky inseamna pentru mine o materializare a tuturor viselor, dorintelor, sperantelor si asteptarilor mele din ultimii ani. Ma simt implinita artistic, insa este si o mare provocare, noul stil muzical pe care il abordez", declara Mary Lee.
Piesa este compusa de catre Ciprian Blaga, DJ Sava si Connect-R, iar videoclipul este regizat de catre Cercel Lazar si filmat in Bucuresti.
"Este un clip de imagine, la care am filmat in jur de 14 ore, in 3 locatii: un salon de infrumusetare, intr-un apartament si intr-un studio. Le multumesc din suflet tuturor celor implicati in acest proiect", adauga artista.
Tanara artista a inceput sa cante inca de la varsta de 12 ani, cand urmeaza cursurile Scolii Populare de Arta, sectiunea canto-chitara, cursuri de teatru si dans modern. Printre pasiunile artistei se numara si televiziunea, cu care a cochetat la varsta de 18 ani, cand modereaza o emisiune de divertisment la un post local de televiziune.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here