Mary Lee lansează piesa "Riky Riky"


"Clar si limpede de la inceput!" Mary Lee, cel mai nou artist din portofoliul Cat Music, lanseaza single-ul si videoclipul "Riky Riky".

Pasiune, farmec personal si flirt; vara asta facem toate nebuniile ce ne trec prin minte, iar ritmurile reggae-dance ale piesei "Riky Riky" ne vor insoti pretutindeni. 
"Piesa Riky Riky inseamna pentru mine o materializare a tuturor viselor, dorintelor, sperantelor si asteptarilor mele din ultimii ani. Ma simt implinita artistic, insa este si o mare provocare, noul stil muzical pe care il abordez", declara Mary Lee.
Piesa este compusa de catre Ciprian Blaga, DJ Sava si Connect-R, iar videoclipul este regizat de catre Cercel Lazar si filmat in Bucuresti.
"Este un clip de imagine, la care am filmat in jur de 14 ore, in 3 locatii: un salon de infrumusetare, intr-un apartament si intr-un studio. Le multumesc din suflet tuturor celor implicati in acest proiect", adauga artista.
Tanara artista a inceput sa cante inca de la varsta de 12 ani, cand urmeaza cursurile Scolii Populare de Arta, sectiunea canto-chitara, cursuri de teatru si dans modern. Printre pasiunile artistei se numara si televiziunea, cu care a cochetat la varsta de 18 ani, cand modereaza o emisiune de divertisment la un post local de televiziune.

Un produs Blogger.