Nastassja Kinski vine în România, la TIFF 2015


Marti, la Cluj-Napoca, a avut loc conferința celei de-a 14-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Tudor Giurgiu, președintele festivalului, Mihai Chirilov, directorul artistic, și Cristian Hordilă, managerul TIFF, au anunțat câteva dintre noutățile ediției. Între 29 mai și 7 iunie, 222 de producții din peste 50 de țări vor rula pe ecrane și circa 850 de invitați români și străini vor ajunge la Cluj în timpul evenimentului.

Actrița Nastassja Kinski, una dintre frumusețile marelui ecran, vine pentru prima dată în România, în iunie, ca invitat special al Festivalului Internațional de Film Transilvania. Actriță, model și sex simbol al anilor 70-80, Nastassja Kinski a jucat în peste 60 de filme și a colaborat cu regizori precum Wim Wenders, Roman Polanski, Francis Ford Coppola sau David Lynch.La Gala de închidere din 6 iunie, de la Teatrul Național din Cluj, actrița va primi Premiul Special TIFF pentru Contribuția adusă cinematografiei mondiale.

Un alt invitat special va fi Isaach de Bankolé, unul dintre actorii favoriți ai lui Jim Jarmusch, cu roluri în filme de Lars Von Trier și Claire Denis, dar și în seria James Bond și în Miami Vice.
Un produs Blogger.