Robert Toma și Marius Moga, piesă nouă


Dupa colaborarea de succes cu ADDA si Liviu Teodorescu, pentru piesa "Tot ce mi-a ramas", Robert Toma lanseaza acum in forta single-ul si videoclipul "Toata Vara" feat. Marius Moga, o coproductie DeMoga Music si Cat Music.

Piesa este compusa in studiourile DeMoga Music, de catre Marius Moga si Robert Toma, iar videoclipul este regizat de catre Iulian Moga si te transpune direct in atmosfera de distractie de la mare, "Toata Vara"!
"Boom, boom, para, para, si danseaza toata tara, "Toata vara". :) Am filmat la mare, cu toata gasca DeMoga Music, ne-am distrat si am construit un iglu chiar pe plaja", declara Marius Moga.
"Sunt bucuros ca se lanseaza <<Toata Vara>>, in colaborare cu Marius Moga. Este o piesa vesela, pozitiva, care sper sa aduca zambete in viata oamenilor. Este inca un pas pe care il fac alaturi de DeMoga Music si sper ca piesa sa ajunga la sufletul oamenilor si s-o asculte pe repeat...Toata vara!", marturiseste emotionat Robert Toma.
Marius Moga a lansat recent al doilea single din cariera, "Suntem pasari calatoare" feat. Achi, o piesa care indeamna oamenii la libertate si iubire. Din suita de lansari DeMoga Music de anul acesta mai fac parte si Adda feat. Shift - "Vin sec", Ruby feat. What's UP - "Nu pune la suflet", Shift feat. Andra - "Avioane de hartie" si pregatesc multe surprize pentru restul anului.

Un produs Blogger.