Stephany, o voce promițătoare lansează "Love is Like"


Stephany e tanara, frumoasa, talentata si cu o voce de invidiat de care te vei indragosti la prima ascultare.  Este o adolescenta tipica, eleva in clasa a IXa la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti, care isi focuseaza toata energia pentru a-si indeplini visul de a deveni cunoscuta datorita pieselor sale.
„ Am ales sa ma lansez cu „Love is Like”, pentru ca este ceva nou, ceva fresh si schimba putin ritmul din playlist-urile actuale. Piesa se adreseaza tuturor adolescentilor. Cred ca toti am trecut/trecem printr-o perioada in care nu luam dragostea in serios, ci ni se pare ca este un joc. Bineinteles ca avem cu totii un prieten/o prietena care s-a indragostit de noi, dar nu il/o vedem mai mult decat un amic/o amica. Cred ca asta se intampla la ordinea zilei in lumea adolecentilor. "Love is Like" este o piesa care descrie dragostea vazuta prin ochii mei.”, a declarat Stephany.
Stephany se pregateste de mica pentru o cariera artistica, canta inca de la varsta de 6 ani si a castiga peste 50 de trofee la Festivalurile muzicale din tara. Primii pasi in actorie i-a facut alaturi de Maestrul Dumitru Lupu care i-a oferit un rol intr-un film muzical pentru copii “Padurea albastra”. A avut 2 reprezentatii pe scena Operei comice pentru copii, din Bucuresti si pana la varsta de 15 ani a avut onoarea sa joce alaturi de nume sonore ale teatrului romanesc: Jean Constantin, Nelu Balasoiu, Ileana Sipoteanu, Florin Pretorian, Gabriel Dorobantu.

Un produs Blogger.