Delia, piesă pentru suflet - "Da, mama"


Delia, cel mai controversat si totodata versatil artist din Romania, isi depaseste inca o data limitele si lanseaza astazi cel mai vicios single din cariera sa - “Da, mama”.
" “Da, mama” este o piesa cu adevarat indrazneata, atat la nivel liric, dar si la nivel muzical; are un mesaj pe cat de dur, pe atat de adevarat pe care si-l pot asuma majoritatea femeilor, dar si a barbatilor, chiar daca este prezentat dintr-o perspectiva feminina. Intreaga idee cu “beata” este, de fapt, o metafora catre orice viciu in care poti aluneca din cauza depresiilor. Sper ca aceasta piesa sa ii ajute pe toti care trec prin perioade grele emotionale", declara Delia .
O coproductie Cat Music si Global Records, piesa "Da, mama" este compusa tot de catre Carla's Dreams, compozitorii hitului "Cum ne noi", piesa de pe primele pozitii in topul celor mai difuzate piese de pe radio si tv, si produsa de catre Claudiu Ursache si Alex Cotoi.

Videoclipul este regizat de catre Barna Nemethi, il are pe Radu Stan ca producator si pe Marius Apopei ca DOP. Stylingul poarta semnatura Andra Moga, make-up artist a fost Alex Abagiu si hair stylist Camelia Negrea.

Anul 2015 se dovedeste a fi pentru Delia unul care face istorie in muzica autohtona, si este unul dintre artistii care au influentat cel mai mult muzica difuzata la radio in Romania. Dupa ce a stabilit un record cu “Pe aripi de vant”– prima piesa care a stationat 21 de saptamani pe locul I in topul Media Forest Romania de la infiintarea acestuia, amintim ca Delia a doborat un nou record! “Cum ne noi”, single-ul pe care canta alaturi de Carla’s Dreams, este prima piesa in limba romana care a depasit pragul de 10 milioane de vizualizari pe YouTube in mai putin de o luna de la lansarea acesteia si 15 milioane de vizualizari in mai putin de o luna si jumatate.

Pentru al 4-lea anconsecutiv jurat X Factor si singurul jurat din Romania cu studii muzicale, trei number 1 in topurile muzicale, cu mai multe piese consecutiv in top 10 Media Forest, un concert sold out Sala Palatului, un album lansat si aproape 70 de milioane de vizualizari pe YouTube doar in ultimul an, putem declara ca Delia este un adevarat game changer in Romania. Desi ar parea ca nu se poate mai mult, Delia schimba iar regulile jocului prin lansarea celei mai asteptate piese din tara din ultimul an – “Da, mama” . 

Un produs Blogger.