Doddy şi Nicole Cherry, “Rezervat”


La un an de la lansarea super hitului "Bine mersi", Doddy revine cu o nouă piesă, "Rezervat", interpretată împreună cu Nicole Cherry!

Noul single este compus de Doddy şi produs de Mahia Beldo, în studioul Scandalos Music. Videoclipul piesei 'Rezervat', filmat în cartierul Cosmopolis, în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan, reprezintă continuarea poveştii din 'Bine mersi', featuring Lora.

"Sunt foarte încântată de colaborarea cu Doddy. După cum veţi observa în clip, eu joc rolul unui îngeraş, cel care uneşte cuplul ce trece prin momente dificile ale relaţiei. Totul datorită iubirii, pe care le-o transmit, prin lucruri mărunte şi frumoase, cu mesajul 'Iubirea este cea care uneşte suflete, le păstrează puritatea'. Este primul meu featuring, sper să placă tuturor şi să auzim 'Rezervat' pe toate posturile de radio" a declarat Nicole Cherry pentru Muzzix

Publicul va avea însă o surpriză de proporţii: Lora are un rol incitant şi în acest nou clip. Artiştilor le-au fost alături la filmări o mulţime de colegi de breaslă, printre care Puya, DJ Amy şi Adeline.

Pe langa acest nou single, atat pe Nicole Cherry, cat si pe Doddy ii asteapta o vara plina de concerte – tanarul rapper va pleca in turneul "Noi sa fim sanatosi", alaturi de Puya si echipa Scandalos Music.

Un produs Blogger.