"Game Of Thrones Theme", remix


Declarat de mult timp un fan convins al serialului, Armin van Buuren reuseste sa realizeze si sa lanseze astazi un remix pentru tema muzicala principala din Game of Thrones, compusa de Ramin Djawadi.

Fara doar si poate, remixul lui Armin van Buuren pentru tema din Game Of Thrones a lui Ramin Djawadi este cel mai hot release al momentului, fiind lansat chiar astazi, 5 iunie, la propria casa de discuri a regelui actual muzicii trance, Armind Recordings (imprint al Armada Music). Il vom asculta acum impreuna, dupa ce aseara a fost “tune of the week” in cadrul emisiunii A State of Trance.

Acest remix i-a luat pe multi in surprindere, mai ales pe cei conectati zilnic sau macar saptamanal la noutatile din muzica electronica si mai ales la genul trance. In ultimii ani, Armin van Buuren ne-a obisnuit cu piese mai degraba electro-trance spre EDM (“Another You”, “Alone” etc.), in dauna productiilor uplifting trance sau macar a unor piese care sa ne aminteasca de sound-ul care l-a consacrat.

Avem din ce in ce mai multe dovezi ca Armin van Buuren se intoarce usor-usor la zona pura a muzicii trance. Pe langa acest remix, in ultima perioada am avut placuta supriza sa asistam la revenirea proiectului propriu Rising Star, cu “Safe Inside You” pe compilatia ASOT 2015, dar si la indreptarea atentiei olandezului catre proiectul Gaia, “In Principio” fiind un bun exemplu.

Cu siguranta vom auzit acest remix in setul lui Armin van Buuren de la Cluj-Napoca, unde este asteptat sa mixeze in cea de-a treia zi a Festivalului Untold, adica pe 1 august.

Un produs Blogger.