Andreea Bănică lansează "Red Lips"


Dupa succesul hiturilor "Love Like This", "Like U Like" (featuring Kimberly Walsh - ex Girls Aloud) si "Candy" (featuring Kimberly Wyatt - ex Pussycat Dolls), Aggro Santos revine cu o super colaborare, alaturi de Andreea Banica - "Red Lips".

Produs de catre Danny Kirsch si mixat de catre Lu Diaz, single-ul "Red Lips" aduce si o schimbare de stil muzical pentru frumoasa artista: influentele de cabaret si flow-ul latino, "flirty". Videoclipul, regizat de catre David Rousseau (unul dintre cei mai de succes regizori internationali, care a colaborat pana acum cu Pitbull, Christina Aguilera, Shakira, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias), a fost filmat pe parcursul a cateva zile in Miami si are in prim plan atmosfera si atitudinea pasionala a latinilor. 

Odata cu single-ul "Red Lips", Andreea Banica revine la piesele cu versuri in limba engleza, cum este si cazul hiturilor "Love in Brasil", "Sexy", "Electrified". Andreea a lansat recent single-ul “Doi”, feat Kaira, o poveste cinematografica spectaculoasa, o poezie vizuala despre una dintre cele mai importante valori ale existentei: prietenia. 

Aggro Santos, artistul de origine braziliana, locuieste de ceva timp in Marea Britanie. Primul sau single, "Candy", este lansat alaturi de membra trupei Pussycat Dolls, Kimberly. Artistul a avut pana in prezent 3 single-uri in top 10 UK, a vandut peste un milion de single-uri si este celebru si in America de Sud.
 
Un produs Blogger.