5 Seconds of Summer, videoclip nou


5 Seconds of Summer se intorc cu o noua piesa care promite sa fie un viitor succes in topuri - She’s Kinda Hot. Noul single al australienilor are o noua doza de punk, iar succesul videoclipului a venit rapid.

In noul lor material video, baietii se pregatesc de concert in mijlocul cartierului, in timp ce alte personaje din clip, baieti in principal, trec prin diverse momente neplacute: de la certuri cu iubita, la borcane cu cereale trantite in cap.

Noul videoclip a ajuns deja la peste un milion de vizualizari pe Youtube in doar 12 ore si promoveaza urmatorul album de studio al baietilor. 5 Seconds of Summer se pregatesc deja de lansarea celui de-al doilea album, programat sa apara anul acesta, dar intre timp au anuntat ca vor veni cu un EP care pe langa She’s Kinda Hot va include si alte doua piese noi. 

5 Seconds of Summer au ajuns cunoscuti datorita piesei "She Looks So Perfect", single care le-a adus un succes rapid in intreaga lume. Dupa ce au cucerit topurile cu primul lor single, au plecat in turneu alaturi de One Direction si au lansat primul lor album. Materialul 5 Seconds of Summer le-a mai dat cateva hituri ca Don’t Stop, Amnesia si Good Girls.

Un produs Blogger.