Alina Eremia, single nou "A fost o nebunie"


Dupa ce Alina Eremia si-a invitat fanii la o Vanatoare de versuri pentru a afla despre ce e noua ei piesa, A fost o nebunie, astazi o putem asculta in intregime, cu tot cu clip. 

Dragilor a sosit momentul sa va prezint, cu emotie in suflet, cel mai nou single ‪#‎AFostONebunie‬.  O nebunie este acum in sufletul meu si sper sa va regasiti si in aceasta poveste! Va pup si va iubesc pentru ca sunteti alaturi de mine! ‪#‎Ereteam‬, a scris cantareata pe Facebook. Videoclipul regizat de Bogdan Daragiu e unul de imagine, in care regasim o Alina trista. Cantareata se plimba printr-o casa pustie si isi aduce aminte de momentele in care compunea la pian sau semna autografe.
‘A fost o nebunie’ este despre o poveste de dragoste destul de des intalnita. Versurile vorbesc de momentul acela in care doua persoane uita de sentimentele pe care le au, intervin rutina si tentatia si ajung la un final rapid. "Mi-am imaginat povestea ca o 'scrisoare audio' prin care ea isi exprima sentimentele si isi doreste sa fie descatusata de sentimentele ce o tin captiva in trecut. El in povestea mea este 'inculpatul', el este cel ce a declansat aceasta poveste! Abia astept sa ascultati piesa pe 3 septembrie!", a spus Alina.
Un produs Blogger.