Elena Gheorghe dă primul "Autograf" muzical


Scufita Rosie, Alba ca Zapada, Cenusareasa, Jasmine, Ariel si… Elena Gheorghe sunt protagonistele videoclipului “Autograf”.
“Stiti momentul in care esti si-gu-ra ca ti-ai gasit printul, in care totul in jur e roz si esti convinsa ca totul e de basm? Eh, despre asta e vorba in ‘Autograf’, in povestea vizuala pe care am lansat-o odata cu piesa semnata de magicul catre Laurentiu Duta. In momentul in care ne indragostim, TOATE suntem printese, ne vine sa cantam pe strada - da, ca nebunele - si orice scenariu e posibil, nu?”, spune Elena.
Pentru videoclipul "Autograf", Elena s-a jucat cu o imagine care evoca stilul, gesturile si sarmul printeselor din cele mai cunoscute povesti ale lumii, iar totul este inspirat chiar de catre fanii artistei.

2 zile de filmare, 6 stilismuri complete pentru Elena (costume, make-up, hair-style), 60 de dansatori, 4 rutine coregrafice - este, pe scurt, brief-ul unui foarte scurt metraj, “Autograf”, care aminteste de musical-urile de Broadway.
“A fost o super-provocare de productie, pentru ca ne-am dorit o poveste vizuala care sa evoce un musical, cu toata bogatia de decoruri, de costume, figuratie si coregrafie. ‘Autograf’ este despre iubire, despre magia 'indragostelii', despre 'clipele tuturor posibilitatilor' si merita o constructie vizuala pe masura”, adauga Elena.

Un produs Blogger.