Julio Iglesias lansează albumul "Mexico"


Cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor, Julio Iglesias, a revenit cu proiectul "Mexico", un omagiu adus culturii si muzicii mexicane. 

Albumul "Mexico" este primul material discografic in limba spaniola al artistului dupa o pauza de 12 ani - un tribut adus tuturor cantaretilor din Mexic si va include unele dintre cele mai cunoscute piese mexicane, cum ar fi "Jurame", "Usted es la culpable", "Se me olvido otra vez", Mexico Lindo y querido".

Primul single este "Fallaste Corazon", pe care artistul l-a lansat in urma cu cateva saptamani, iar albumul va contine 12 piese cu diverse influente si cu un sound actual.

Julio Iglesias a lansat primul sau album - un tribut adus Mexicului - in 1976, iar acum artistul latin se intoarce din nou catre tara care a contribuit la succesul enorm pe care l-a inregistrat. 
"Mexicul este o tara pe care o iubesc foarte mult. Publicul mexican mi-a oferit numeoase momente de neuitat. Cunosc tara asta ca si cum ar fi tara mea natala.", declara Julio.
Julio Iglesias este un colos in muzica: 80 de albume lansate de-a lungul timpului, 47 de ani de hituri si peste 300 de milioane de copii vandute.

Playlist album "Mexico":

Usted
Jura-Me
Ella
Fallaste Corazon
Sway
Amaneci en Tus Brazos
Echame a Mi la Culpa
Juan Charrasqueado
Y Nos Dieron las Diez
La Media Vuelta
Se Me Olvido Otra Vez
Mexico Lindo

Un produs Blogger.