Pe 18 septembrie, incepe cel de-al cincilea sezon Vocea Romaniei!


Cel de-al cincilea sezon al celei mai bune competitii a vocilor, Vocea Romaniei, debuteaza pe 18 septembrie, de la 20:30, intr-un decor de exceptie, cu concurenti noi, rasturnari de situatie neasteptate si cu noi reguli.
Anul acesta, echipa de productie a introdus doua reguli existente in formatul international, care fac lupta pentru castigarea marelui trofeu mai apriga, plina de emotii si mult mai interesanta.
„Noile reguli de la Vocea Romaniei, impuse de formatul international al show-ului, ma fac sa fiu si mai apropiat de toti cei care participa si sa-i sustin mai puternic, indiferent de rezultatul prestatiei lor.”, a spus Pavel Bartos.
Prima noutate in formatul emisiunii vizeaza etapa auditiilor pe nevazute. Anul acesta, in cazul in care niciunul dintre antrenori nu va apasa butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu se vor mai intoarce la finalul momentului. Concurentii care nu vor reusi sa convinga antrenorii ca merita sa mearga mai departe vor fi sustinuti indeaproape de Pavel Bartos, care va fi alaturi de ei si ii va incuraja atat inainte de a urca pe scena, cat si dupa momentul lor.

Cea de-a doua noutate este reprezentata de duelurile incrucisate. In semifinale, Tudor, Loredana, Smiley si Moga se pot provoca reciproc. Fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o alta echipa pentru a se duela cu unul din echipa sa. Cu acest nou mecanism, este posibil ca nu toti antrenorii sa aiba un concurent din echipa lor in finala.
“Ne dorim ca fiecare sezon Vocea Romaniei sa aduca elemente surpriza si noutati pentru telespectatori, iar cele doua reguli noi duc intreaga productie un pas mai departe. Avem voci foarte bune, iar show-ul va fi unul intens, cu o gama larga de emotii si reactii. Anul acesta, confruntarea va fi mai dura ca oricand, atat pentru concurenti, cat si pentru antrenori.”, a declarat Dan Alexandrescu, Producator Executiv Vocea Romaniei.
Sezonul acesta ii va surprinde pe telespectatori cu interpretari live de exceptie, concurenti determinati sa castige, reactii spumoase ale antrenorilor si lupta apriga pentru castigarea marelui trofeu Vocea Romaniei! Totul sub atenta indrumare a gazdei emisiunii, Pavel Bartos!
Un produs Blogger.