Trupa The Rolling Stones revine în studio


Keith Richards, unul dintre celebri The Rolling Stones a marturisit ca atat el, cat si colegii lui au cazut de acord sa inregistreze piese noi, pe care le va include pe un nou album de studio.
“Am fost intr-o intalnire cu baietii in urma cu 3 sau 4 zile si toata lumea a convenit: <<Da! Trebuie sa ne intoarcem in studio!>>. Unde si cand, nu pot spune, dar intr-un viitor apropiat. Stiu macar ca baietii isi doresc asta. Toti trebuie sa-si doresca sa faca asta in acelasi timp. Asa sta treaba cu ei – nu-i poti impinge de la spate – iar acum am inteles ca e o dorinta comuna. Eu sunt increzator.”, a declarat Richards pentru o revista americana.
Fanii formatiei sunt extaziati de la aflarea vestii, mai ales ca The Rolling Stones nu au mai lansat niciun album nou din anul 2005 de la materialul “A Bigger Bang”.

sursa foto: stonerdays.com
Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood componentii The Rolling Stones, au demonstrat anul trecut ca sunt inca in forma, dupa ce au sustinut 29 de concerte, care s-au desfasurat in 19 tari de pe 3 continente, in cadrul turneului “14 On”.

Un produs Blogger.