Bere Gratis lansează o piesă în colaborare cu Mellina - "Până sus la cer"


3. 2. 1. Start! Bere Gratis a pregătit o surpriză pentru toamna asta și lansează, alături de Mellina, single-ul "Până sus la cer", la un an de la colaborarea cu Sore pentru hitul "Noapte caldă".

Cu toate că a venit ziua în care s-a terminat vacanța, dar și vara, anotimpul în care se spune că iubim mai mult ca niciodată, piesa "Până sus la cer" ne aduce aminte că dacă muzica ne însoțește pretutindeni, vom fi cei mai fericiți, si că trebuie să fim „cuminti" pentru că în orice moment se poate ca dragostea să ne bată la ușă. Si toată lumea știe că iubirea te poate face să ajungi în al noualea cer. Compusă de către băieții din trupă, piesa "Până sus la cer" este exact genul de melodie care poate să fie motorul nostru de energie pentru o toamnă poate prea melancolică.

Mihai și Mellina sunt personajele principale ale proiectului video, iar cei doi ne molipsesc cu energia debordantă și ne fac să zâmbim instant cu o poveste simplă, dar plină de savoare.

Trupa Bere Gratis a început în forță anul 2015, cu un super concert "Noapte caldă" pe 8 martie la Cinema Patria. Tot atunci a luat naștere și prima piesă lansată anul acesta, "Tot așa e și a mea", care accentuează faptul că, atunci când iubești, nu faci lista de calități și defecte ca și cum ai face cumpărături. 

Iar surprizele muzicale se vor ține lanț și pentru 2016. Piese noi, videoclipuri, un mega-concert pe care îl vor anunța în curând, un material discografic nou, dar și multe alte proiecte.  

Un produs Blogger.