Ce spune Smiley despre plecarea de la “Vocea României”


Nu de mult, artistul a vorbit intr-un interviu despre oferta pe care a primit-o ca sa paraseasca postul de televiziune Pro Tv.

In cadrul interviului, Smiley a vorbit deschis despre cariera pe care si-a croit-o in televiziune. El a dezvaluit ca ar fi putut sa plece de la Pro TV, insa a refuzat oferta, ramanan fidel acestui post TV.

- S-a pus vreodata problema sa pleci de la Pro TV?

– Anul trecut.

Ti s-a propus si tie sa pleci si n-ai vrut?

– Da.

Pai de ce?

– Asa am considerat. In principiu, in momentul ala nu era nimic mai tare ca “Romanii au talent” si “Vocea Romaniei”. Mi-am asumat un risc impreuna cu Pavel. Nu stiam la ce ne bagam si el a fost de acord.

Deci s-a discutat voi ca echipa sa plecati.

– Da, eram implicati ambii in aceste doua proiecte. Si noi am mers ca echipa tot timpul. Am luat decizia asta pentru ca asa am considerat ca e mai bine pentru noi. Si uite, decizia a fost foarte buna. Plus, ca noi suntem in Pro TV de multi ani. Eu sunt acolo de 10 ani. Sunt atasat de brandul asta. Desi, din pacate, cam toti oamenii cu care am lucrat, nu mai sunt la Pro TV. Desi, cu parere de rau nu mai lucrez cu oamenii aceia, ne-am asumat un risc ramanand fara sa stim ce se va intampla. Am avut de munca mai mult ca inainte. A venit o echipa noua. A trebuit sa stam cu ea, a fost greu.

Dar cand ai auzit ca pleaca Horia Brenciu?

– Horia Brenciu a plecat cu mult inainte de plecarile masive de la Pro TV. Nu mi-a picat bine! Pentru ca noi am aflat din presa. Nu mi-a picat bine!

Te-a descurajat un pic.

– Nu. Deloc! Doar ca pur si simplu mi se parea normal sa ne fi spus si noua inainte.

Ati mai vorbit de atunci?

– Am mai vorbit. Nu sunt ranchiunos”.

Un produs Blogger.