Feli lansează single-ul "Creioane colorate"


Ți-ai imaginat vreodată viața asemenea unei cărți de colorat? La început o primești în alb și negru. Ușor, ușor începi s-o desenezi cu trăirile și visurile tale.

Cu o cutie de "Creioane colorate" și multă sensibilitate, Feli dă viață lumii în culorile sufletului ei. Ne aduce aminte că fiecare zi poate fi un nou început în care să descoperim lucruri noi, să vedem lumea cu tot ceea ce are mai frumos și să mulțumim pentru ceea ce am primit.

Mesajul ei este completat și de un videoclip emoționant, regizat de Catrinel Dănăiață și produs de HaHaHa Video Production.
„'Creioane Colorate' a fost, și simt din toată inima când spun asta, un semnal de alarmă. M-a făcut să înțeleg că trec pe lângă <<lucruri>> și nu mai văd ce reprezintă, de fapt, frumusețea și fericirea. Uitasem de copilul meu interior care se bucura de cele mai simple întâmplări, de detalii aparent mici, și mă transformasem într-un <<om mare>> și atât.Este o piesă pentru suflete, nu doar pentru mine, Feli, ci pentru noi toți cei care am uitat să ne bucurăm de copilul interior și ne afundăm doar în treburile de oameni mari", spune Feli. 
„Creioane colorate" este o piesă scrisă pentru toate acele momente în care ne este mai ușor să spunem ce simțim prin muzică și versuri. Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica este compusă de către Feli, împreună cu Șerban Cazan și Smiley, iar versurile sunt scrise de către artistă.

Un produs Blogger.