Billboard: Lady Gaga, femeia anului în muzică


Cu toate ca din anul 2013, de la “ARTpop”, artista nu a mai lansat niciun material de studio nou, motivele pentru care cei de la Billboard au desemnat-o femeia anului sunt nenumarate: show-ul de la Premiile Oscar, turneul alaturi de Tony Bennett, rolul sau din serialul American Horror Story si faptul ca se implica in munca filantropica.

Lady Gaga si-a demonstrat talentul muzical, prin faptul ca a abordat alaturi de Tony Bennett jazz-ul, lansand impreuna cu acesta albumul “Cheek to Cheek”, material care i-a adus un premiu Grammy.

Pare ca de cand a renuntat la controverse si excentricitate, Lady Gaga este in centrul admiratiei tuturor, fapt care i-a adus numai laude si castiguri.
“From her show-stopping performance at the Oscars, to her co-headlining tour, to her philanthropic outreach and foundation promoting youth wellbeing and empowerment, to her new role as TV star, there is no woman dominating popular culture tastes and its evolution as much as she is today. What a force.”, este declaratia revistei Billboard despre Lady Gaga.
Alte artiste desemnate in anii precedenti cu titlul de “Femeia anului” sunt Taylor Swift, Katy Perry, Beyonce si Pink.

Un produs Blogger.