One Direction: Tracklist album “Made in the A.M” - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here

One Direction: Tracklist album “Made in the A.M”

Share This

Se pare ca baietii de la One Direction nu duc lipsa de creativitate, astfel ca isi anunta piesele de pe urmatorul lor album, “Made in the A.M” prin intermediul unui video Snapchat.

“Made in the A.M” este primul material care apare dupa ce Zayn Malik a iesit din ecuatie, iar acesta va contine 17 melodii dintre care prima facuta publica este “Drag Me Down”. Recent trupa One Direction a dezvaluit ca urmatorul single va fi “Perfect”.

Tracklist album “Made in the A.M”:

1. Hey Angel
2. Drag Me Down
3. Perfect
4. Infinity
5. End Of The Day
6. If I Could Fly
7. Long Way Down
8. Never Enough
9. Olivia
10. What A Feeling
11. Love You Goodbye
12. I Want To Write You A Song
13. History
14. Temporary Fix
15. Walking In The Wind
16. Wolves
17. A.M.