(P) Târgul de Cariere vine cu oportunităţi


Tinerii care își caută un loc de muncă și cei care sunt în căutare de internshipuri, stagii de practică sau de voluntariat au la dispoziție toamna aceasta mii de oportunități. 

Sibiu (28-29 octombrie), Oradea (31 octombrie) Târgul-Mureș (5 noiembrie).


Ce meserii se caută în Sibiu, Oradea, Târgu-Mureș
„Observăm că și orașele mai mici au oportunități importante de angajare. Astfel, peste 35 de companii din diverse domenii recrutează la Sibiu în perioada 28-29 octombrie, la Centrul de Afaceri. Spre exemplu, Arvato Bertelsmann are disponibile posturi în domeniul relației cu clienții, iar candidații trebuie să știe limbi precum engleză și germană. La Sibiu se caută developeri, ospătari, recepționeri, asistent manageri, manageri de magazin, ingineri, consilieri juridici, agenți de vânzări, traineri, operatori call center și altele“, afirmă Louisa Olar.
La Oradea, Târgul de Cariere îi așteaptă pe toți cei interesați de noi oportunități în carieră în 31 octombrie la Lotus Center. Vor participa companii precum Active Job Consulting, Emerson, Celestica, Xerox, Auchan, RCS-RDS.

Ultimul eveniment de recrutare organizat în această toamnă de Târgul de Cariere va avea loc la Târgul-Mureș, în 5 noiembrie la Teatrul Național. Industria Auto&Automotive este reprezentată de companiile CIE Matricon, Hirschmann Automotive Romania, iar în domeniul IT vor exista oportunități de angajare la companiile CamelWeb, Accenture, Evozon. Mai multe companii oferă posibilitatea de internship și stagii de practică pentru tineri. 

6.500 de oportunități în această toamnă
„La edițiile care s-au desfășurat deja în această toamnă am avut mii de candidați la târguri, îi așteptăm în număr mare pe participanți și la Cluj, Sibiu, Oradea, Târgu-Mureș. În total, venim cu 6.500 de oportunități de carieră în această toamnă. Îi încurajăm pe tineri să vină cu CV-ul, să intre pe site-ul www.targuldecariere.ro pentru a afla oportunitățile de carieră și astfel să știe exact ce caută atunci când ajung la târg. Multe dintre companii și-au postat pe site joburile și internshipurile disponibile“, afirmă managerul Târgului de Cariere (TdC), Louisa Olar.

sursa foto: TdC National 
Comunicat de Presă
Un produs Blogger.