Premieră: R.A.C.L.A și Anda Adam, “Nu te-am uitat”


R.A.C.L.A. și Anda Adam ne surprind cu o nouă colaborare și lansează azi "Nu te-am uitat" - continuarea poveştii piesei "Nu mă uita", lansată în 1999, care poate fi considerată cu usurinţă un evergreen.

Pentru cei mai tineri dintre voi "Nu mă uita" a fost una dintre cele mai rezonante piese de la acea vreme, ea marcând startul carierei muzicale a artistului internațional Anda Adam și rămânând totodată una dintre cele mai puternice piese hip-hop românești scrise vreodată.

După ce anul trecut Anda Adam și Rimaru au deschis Romanian Music Awards  cu "Nu mă uita", reacția publicului fiind una deosebit de puternică, s-au gândit să-și surprindă fanii cu o continuare a poveștii originale, la nu mai puțin de 16 ani distanță.
"Odată cu maturizarea personajelor și a noastră ca artiști, am încercat și un sound mai elaborat, la nivelul cerințelor pieței muzicale din prezent. Am lucrat piesa timp de mai multe luni la Rappin' On Production împreună cu fostul meu coleg din R.A.C.L.A., Connect-R, iar munca noastră a fost încununată de un film de excepție realizat de Alex Ceaușu, căruia proiectul i-a plăcut din prima clipă", a declarat Rimaru.
„Sunt bucuroasă că dupa 16 ani cântăm iar în această formulă. Într-o dimineață am găsit un mesaj de la Rimaru, că are o piesă pe care vrea să colaborăm. Mi-a plăcut foarte tare ideea și abia așteptam să aud melodia. Încă de la prima ascultare am știut că este piesa perfectă pentru a face acest featuring cu R.A.C.L.A.. Le mulțumim băieților de la Rapin' On pentru această producție care este continuarea perfectă a piesei "Nu mă uita" și sunt convinsă că va ajunge direct la inimile celor care vor da play." a spus Anda Adam.

Un produs Blogger.