Untold Festival 2016: Noutăți despre capitolul 2


Ediția a doua UNTOLD Festival va avea loc în 4-7 august 2016, iar biletele vor avea o politică de preț asemănătoare cu cea practicată în 2015, prețurile crescând progresiv, pe măsură ce se apropie festivalul sau sunt dezvăluiți artiștii care formează line-up-ul. 

Primele 5000 de bilete vor fi puse în vânzare vineri, la ora 18.00, doar pentru fanii pre-înregistrați, iar prețul unui abonament este 222 lei, plus taxe Eventim. Din punct de vedere al numărului de participanți, ne pregătim pentru o ușoară creștere a traficului general pe cele patru zile de festival, estimând între 65.000 și 70.000 de participanți pe zi. 


Perioada de pre-înregistrări pentru bilete și abonamente la UNTOLD 2016 a fost deschisă în urmă cu o lună și s-a bucurat de o receptivitate fantastică din partea fanilor. Peste 30.000 de fani și-au exprimat preferințele pentru line-up-ul ediției următoare. 

Din punct de vedere al stilului muzical, UNTOLD va rămâne un festival mainstream în preponderență dedicat Electronic Dance Music, cu un line-up format din cele mai bine cotate nume ale momentului regăsite în topurile muzicale internaționale. Pe lângă asta, noutatea ediției următoare este faptul că vom încerca să mizăm și pe muzica și artiști live, chiar dacă va fi necesară pregătirea a două set-up-uri diferite de scenă și necesar tehnic, credem că va fi un plus apreciat de fani. 


Un produs Blogger.