UNTOLD și Asociația Trinity au modernizat un teren de baschet (P)


Parcul Central “Simion Bărnuțiu” îi întâmpină pe clujenii pasionați de activități sportive cu un teren de baschet modernizat cu ajutorul UNTOLD, Asociației Trinity, Primăriei Cluj-Napoca și companiei Euroma Sport. 

UNTOLD a inițiat lucrările de reabilitare și modernizare ale terenului de baschet din Parcul Central, direcționând atenția partenerilor săi către o importantă componentă a vieții și bunăstării clujenilor amatori de activități sportive în aer liber, și anume, calitatea infrastructurii sportive pusă la dispoziția lor.  

Modernizarea terenului de baschet, subdimensionat inițial pentru sportul care îi era destinat, înseamnă în primul rând lungirea acestuia cu aproximativ 3 metri datorită proiectării și lucrărilor eficiente. Mai exact, s-a schimbat complet suprafața de joc și fundația folosită pentru tartan, a fost schimbată plasa care împrejmuia terenul și remontate structuri noi, garduri și plasă, iar nu în ultimul rând, noile panouri au fost amplasate și proiectate astfel încât să țină cont și de protecția jucătorilor, obținându-se, în cele din urmă, un teren mai mare cu 3 m.


Materialele folosite sunt conforme cu normele sportive în vigoare, terenul are suprafață de joc din tartan și panouri dedicate. Bugetul lucrărilor de modernizare s-a ridicat la aproximativ 7.000 de euro, iar rezultatul denotă buna colaborare a celor patru parteneri UNTOLD, Asociația Trinity, Primăria Cluj-Napoca și Euroma Sport, care au contribuit la îmbunătățirea condițiilor avute de sportivii care aleg să-și petreacă timpul liber în Parcul Central. 
“UNTOLD Festival apreciază contribuția infrastructurii orașului la succesul festivalului, motiv pentru care considerăm aceste lucrări de modernizare o modalitate de a ne aduce aportul la întreținerea și îmbunătățirea acestei infrastructuri. Ne propunem ca aceasta să fie o primă acțiune dintr-o lungă serie de viitoare colaborări inițiate de UNTOLD pentru beneficiul orașului și al clujenilor”, spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD.
“Asociația Trinity încurajează orice activitate benefică pentru corp și minte, iar faptul că am avut ocazia să contribuim la renovarea unui spațiu de recreere important din inima Clujului este pentru noi un motiv de bucurie. Ținând cont că o mare parte din echipa noastră practică acest sport, putem spune că renovarea acestui teren a fost realizată de către jucători pentru jucători, toate beneficiile unui teren de baschet profesionist fiind acum accesibile tuturor clujenilor”,  spune Sergiu Pasc, membru fondator al Asociației Trinity. 
Un produs Blogger.