CRBL colaborează cu Anlora pentru noul single


Toamna aceasta, CRBL ne surprinde cu o piesa personala, cu un mesaj emotionant, dar si cu o colaborare inedita si lanseaza single-ul si videoclipul "Plange sufletul meu", feat Anlora. 
"Sunt foarte mandru de proiectul acesta, o piesa si un videoclip care au iesit asa cum mi-am dorit dupa cateva saptamani bune de munca. Multumesc foarte mult echipei de filmare, bandului meu N C FAL BAND, dansatoarelor mele, echipei de management si casei de discuri pentru tot ce au facut. Sper sa va placa videoclipul si piesa, sa nu uitați ca dragostea invinge mereu, iar muzica o insoteste", declara CRBL.
“Plange sufletul meu”, cel mai nou videoclip semnat CRBL, este realizat de Black Film. Ajuns la o maturatitate muzicala, de peste 20 de ani de scena, CRBL revine in atentia publicului cu o noua formula de scena si o usoara schimbare de stil muzical.  Artistul ne surprinde ca de obicei, dar de data asta cu o poveste de dragoste intr-un decor de toamna tarzie.
"Ma bucur foarte tare de colaborarea cu CRBL. Este o piesa melancolica, autumnala, este o piesa care cu siguranta va atinge suflete. Trebuie sa invatam sa fim mai sinceri si sa iubim neconditionat", declara Anlora.
Piesa a fost produsa in studioul "Mango Records", iar compozitorii sunt Dorian Oswin si Mihai Gruia.

Un produs Blogger.