Crush + Alexandra Ungureanu, "C'est La Vie"


Videoclipul melodiei “C’est la vie” s-a filmat intr-un parc de distractii, iar coperta piesei surprinde un cadru de poveste cu parcul, care bine-dispune.

In cadrul romantic al parcului de distractii, videoclipul ne prezinta un cuplu aflat la intalnire, iar finalul materialului este unul neasteptat.
“Odata ce asculti piesa, te pierzi intr-un Univers al iubirii, un Univers al celor care au avut macar o data-n viata curajul de a iubi cu toata inima.”, dezvaluie Radu-Constantin Cernautan, unul dintre cei doi membri Crush.
“Ador aceasta piesa! Povestea ei a inceput in primavara, cand ne-am intalnit in studio pentru a lucra la noul nostru material discografic. Ca si pana acum, pentru a da autenticitate piesei, am dorit sa redam in muzica si versurile noastre exprientele pe care noi le-am trait, experiente in care se pot regasi cat mai multi oameni. Textul a prins viata odata cu aparitia primului gand comun, in urma unui brainstorming: ‘We fall in love like crazy, than forget so easily’. Concluzia acestui prim gand comun ne-a condus la sintagma “C’est la vie”. In jurul acestei concluzii am inceput, de altfel, sa construim totul.”, a spus Alexandra Ungureanu extrem de entuziasmata.
Scenariul videoclipului a fost pus la punct de Radu de la Crush, acesta avand o pasiune pentru regie.
“Experianta pe care am dobandit-o in cei 10 ani de activitate in formula Crush+Alexandra, ne-a invatat ca pentru a avea rezultate cat mai bune, este foarte importat sa existe o echipa inchegata, care se cunoa?te si rezoneaza la aceleasi idei. Tocmai din acest motiv, pentru versurile noului single, am optat pentru o colaborare cu Cristina Balan, cu care noi am mai lucrat si pentru piesa ‘Where is the love’, lansat? in anul 2012.”, a spus celalt membru al duo-ului Crush, Sorin Seniuc.
Un produs Blogger.