F.Charm și Flavius, un nou videoclip unic


Nu au trecut nici trei luni de la lansarea piesei „Nu iese fum fara foc”, single care a ajuns la 11 milioane de vizualizari, caci F. Charm, alaturi de Flavius,  prezinta single-ul „La bine si la rau”. Alaturi de Red Clover Media si Lanoy Records, cei doi artisti au filmat si un videoclip emotionant alaturi de cel mai bun prieten al omului, cainele. 
„Dupa atata fum si ceata a iesit si soarele si am scris piesa "La bine si la rau". Piesa, care este inspirata din viata mea, vorbeste despre oamenii cu doua fete, oamenii care sunt langa tine doar atunci cand iti este bine, iar cand ajungi la momente de cumpana dispar unul cate unul.Impreuna cu managerul meu, Florin Nedelcu, am gandit ideea clipului, aceea de a avea cel mai sincer prieten langa mine, si anume un catel.  I-am expus ideea regizorului Alin Surdu, iar el a completat-o si i-a dat piesei exact imaginea pe care ne-am dorit-o.Filmarile au durat aproximativ 20 de ore si pot spune ca a fost cea mai relaxanta filmare la care am participat pana acumpentru realizarea unui videoclip. Colaborarea cu Flavius a venit din dorinta amandurora, el este un artist si un compozitor de exceptie, face parte din echipa Lanoy Production, ne vedem zilnic la studiourile noastre, ne bem cafeaua impreuna si lucram la piese cot la cot.Am ales sa inchei piesa cu un cor de copii - alte suflete sincere, pe langa cel al cateilor - , dar nu orice cor, ci unul de la casa de copii Lidia, niste ingerasi minunati, care stiu cel mai bine ce inseamna lipsa de dragoste, sinceritatea si caldura unui camin. Ei au pus punctul pe „i” si au dat starea aceea de absolut pe care mi-am dorit s-o transmit catre sufletele tuturor.", spune F.Charm.
In primul rand sunt foarte fericit si multumit de ceea ce am realizat alaturi de colegul si prietenul meu F. Charm. Am simtit de la primul demo conceput de el ca este nevoie de implicarea amandurora pentru ca piesa "La bine si la rau" sa fie foarte friendly si sa transmita aceeasi emotie pe care am simtit-o si noi inca din prima secunda. Este o piesa facuta si cantata din suflet, mai ales ca atat eu, cat si el am simtit pe pielea noastra ce inseamna sa fii dezamagit de prietenii cei mai buni. Sunt convins, ca multi dintre cei care o vor asculta se vor regasi in versurile ei. In scurt timp, voi lansa si primul meu single la care am lucrat impreuna cu F.Charm si care este absolut SMASHING!”, incheie Flavius

Un produs Blogger.