George și Jo, "Nimeni nu-i perfect""


Piesa pentru care au lucrat impreuna se numeste “Nimeni nu-i perfect” si a fost produsa de George si de Marius Dia in studioul de inregistrari Panda Music, aceasta fiind totodata o coproductie Cat Music.

Materialul video a fost rgizat de Alex Ceausu si pare desprins din filmele retro de la Hollywood, imaginile transpunand foate bine versurile piesei.
“Realitatea este pentru mine cea mai puternica muza. Piesa ‘Nimeni nu-i perfect’ relateaza povestea dintre mine si sotia mea. Relatia noastra a inceput de mai multe ori, asta pana cand am decis ca ‘ultimul inceput” sa fie, de fapt, casatoria noastra. Stiam ca pentru a transmite exact mesajul dorit, am nevoie de o parte feminina care sa ma completeze. Jo este una dintre cele mai bune voci la ora actuala in Romania si o apreciez foarte mult”, a explicat George despre piesa “Nimeni nu-i perfect”.
Jo apare in videoclip ca o diva a anilor ’70, fiind extrem de superba,iar despre colaborarea cu George ea a declarat: 

Pe George l-am cunoscut la X Factor, cand a venit in finala concursului sa ma anunte ca voi participa la urmatorul sezon al emisiunii ‘Te cunosc de undeva’. 

Dupa o asa surpriza, era imposibil sa nu raman cu o parere buna despre acest om. In momentul in care m-a contactat in legatura cu piesa, am descoperit un artist talentat, care are foarte multe lucruri de oferit pe plan muzical. Piesa mi-a placut de la prima ascultare, am acceptat imediat propunerea lui de a face un featuring si am mers la el la studio pentru a finaliza piesa impreuna. 

‘Nimeni nu-i perfect’ are o poveste in care cred ca ne regasim cu totii si sper sa se bucure de succesul pe care il merita”.

Un produs Blogger.