Nadir lansează single-ul "Melodia mea"


Dupa ce a cucerit publicul si topurile muzicale cu proiectul Havana, dar si in feat-urile cu Loredana Groza si Randi, Nadir lanseaza un nou single solo - "Melodia mea".

O coproductie Cat Music - Famous Production, piesa "Melodia mea" este compusa de catre Randi si Georgian Margarit. Videoclipul este regizat de catre Lazar Cercel si il aduce pe Nadir in ipostaze inedite, in care interpreteaza roluri de conte, lucrator de circ sau clown. 
"Melodia mea este o piesa care mi se potriveste si care mi-a placut mult inca de la inceput, de cand mi-a aratat-o Randi la studio. Cu ocazia asta ii si multumesc pentru ca imi compune piese pe sufletul meu. Abia astept sa vad reactiile celor care o asculta si, mai ales, sa aud piesa fredonata de cat mai multa lume", spune Nadir.
"Nadir este un artist talentat si cred ca are multe de spus pe plan muzical. Are multa energie pozitiva si imi place cum suna piesele compuse de mine in interpretarea lui", declara Randi. 
Nadir este un artist in plina ascensiune, care pana in prezent a lansat hituri ca "Vita Bella", "Que Sera, Sera", alaturi de proiectul Havana, dar si in colaborare cu artisti consacrati precum Loredana Groza, Randi, CRBL.

Un produs Blogger.