Sylvia lansează piesa "El și Ea" (Video)


Sylvia si-a surprins azi fanii cu un nou videoclip ce marcheaza o noua colaborare a sa cu DJ Rynno. Artista a inregistrat piesa „El si ea”, o compozitie superba care aseaza pe note muzicale o poveste de iubire cu final atipic.

Este vorba de o poveste intre doua personaje ce par a-si trai vietile in universuri paralele, lasand urme de regret si durere, dar si o unda de speranta.
Fanii artistei marturisesc ca „El si ea” este cea mai frumoasa piesa pe care artista a inregistrat-o in ultimii ani.
“Cred ca foarte multi ne vom regasi in versurile acestei piesei pentru ca fiecare dintre noi am suferit macar o data in viata o dezamagire in dragoste, o relatie esuata. In piesa vorbim despre cum o poveste de iubire poate ajunge doar o amintire dureroasa, o rana deschisa din pricina lipsei de comunicare, a rutinei si a neatentiei la nevoile partenerului de viata. Finalul piesei insa ne reda speranta ca aceste rani pot fi vindecate tot prin intermediul iubirii, fie ca este vorba de una noua sau de lupta pentru cea actuala”, declara artista.
Sylvia apare in noul clip in mai multe ipostaze: de la femeia fatala, de un magnetism impresionant, pana la cadre in care alterneaza vestimentatii alb-negru, simbolizand momentele de indecizie in relatie, si chiar ipostaze in care apare purtand aripi negre de inger, simbolul durerii pricinuita de destramarea iubirii.

Artista traieste fiecare moment si transmite emotie atat prin interpretarea piesei, cat si prin atitudine. La un moment dat, izbucneste chiar in lacrimi, transmitand durerea sfarsitului povestii de dragoste care, odinioara, ii oferea numai fericire.

Sylvia si DJ Rynno reprezinta proiectul care a revolutionat, in anul 2006, muzica de club din Romania, odata cu prima lor piesa, „Feel”. Cei doi artisti au lansat zeci de hituri in ultimii ani, difuzate la posturi de radio si in cluburi de pretutindeni.

Sylvia si-a inceput cariera ca si membru al trupei A.S.I.A.. Odata cu destramarea trupei, artista s-a reinventat lansand proiectul de club alaturi de DJ Rynno. In prezent, in aceasta formula si alaturi de o trupa de dansatoare, Sylvia sustine unele din cele mai sexy si energice show-uri din industria muzicala din Romania.

Un produs Blogger.