Compact lansează “La Mulți Ani, Iubirea Mea"


Cu mii de concerte la activ, 8 albume lansate si zeci de hituri pe buzele fanilor, Compact revine in atentia publicului cu un nou single, "La Multi Ani, Iubirea Mea", pe care il dedica tuturor celor care cred in puterea dragostei.

Compusa de Compact si produsa in studiourile HaHaHa Production, piesa "La Multi Ani, Iubirea Mea" este doar inceputul unei frumoase colaborari. "Echipa HaHaHa Production a facut mai multe variante la piesa, dar Paul a ales-o pe asta pentru ca a fost cea mai apropiata de stilul Compact", spune Smiley.

Liderul trupei Compact, Paul Ciuci, marturiseste: "Eu sunt tare bucuros sa lucrez cu echipe atat de tinere si profesioniste precum cea a lui Smiley, a casei de discuri Cat Music si cu fetele de la HTag PR. Piesa asta este despre toate felurile de iubire: cea de parinte, de copil, de frate, de iubita, de aproape".

Paul Ciuci (voce, chitara), Aurel Vasilescu (tobe), Adrian Kiseleff (clape) si Alex Miu (bass), cei patru membri Compact, ne arata cum iubirea devine limbajul universal al gesturilor mici, dar de impact. In clipul regizat de catre Richard Stan & Claudiu Stan, protagonisti sunt 3 actori consacrati de teatru si film, Cristi Iacob, Alexandra Velniciuc si Adriana Nicolae. Pe langa povestea in sine, aceea a unei mame ocupate si a unui tata iubitor si grijuliu, videoclipul ilustreaza si o lectie de viata, prin personajul interpretat de catre Adriana Nicolae, cu deficiente auditive, care, in ciuda acestora, nimic  nu o impiedica sa isi manifeste sentimentele.

De-a lungul anilor, trupa Compact a adus emotia in inimile indragostitilor cu hituri precum "Fata din vis", "Pe tine te-am ales", "Cantec pentru prieteni", "Mi-e tare dor de tine", dar si prin miile de concerte  sustinute in toata tara timp de 38 de ani, cantand totodata si pe aceeasi scena cu Bonnie Tyler, Europe & Scorpions. Pe langa lansarea noului single, trupa Compact pregateste noi proiecte alaturi de HaHaHa Production, iar anul viitor va pune in scena un spectacol impresionant alaturi de numerosi colaboratori.

Un produs Blogger.